Meer rust in het dagelijkse leven

Het is een wens van veel gezinnen. Een einde aan de drukke ochtendspits, de hectiek rondom het avondeten en wat meer tijd en aandacht voor jezelf én de kinderen.

Een nanny ontzorgt!

Het is de meest flexibele vorm van kinderopvang

Een nanny draagt daaraan bij. Het is de meest flexibele vorm van kinderopvang, alles is in principe mogelijk én het is voordeliger dan het in eerste instantie lijkt. Helemaal voor een groter gezin. Wij zoeken de nanny die bij jullie wensen past. En daar blinken we in uit. Uiteindelijk stem je de werktijden en verantwoordelijkheden met de nanny af. Er zijn nanny’s die bijv. om 6.00 uur bij het gezin zijn. Of nanny’s die in het weekend werken. Veel is mogelijk.
 
Ninera heeft een prachtig bestand met goede nanny’s en matcht voornamelijk op basis van persoonlijkheid. Maar er zit zoveel meer achter. De klik is het allerbelangrijkste. En het gelijk vertrouwen hebben in iemand. De nanny moet je het vertrouwen kunnen geven dat de kinderen in goede handen zijn, alleen dan ga je met een gerust gevoel naar het werk. De nanny’s zijn verder allemaal gescreend, hebben alle papieren, komen uit de regio en hebben (vaak jarenlange) ervaring in o.a. het onderwijs, de (kraam)zorg en/of kinderopvang.

Een nanny ontzorgt.

Samen met de nanny bouw je aan de ideale opvang. Alles is maatwerk: werktijden, flexibiliteit, omgang met de kinderen, ritme/rituelen en licht huishoudelijke taken die de nanny kan oppakken zoals koken, boodschappen doen en een wasje.

Wil jij weten of Ninera de ideale nanny voor jullie heeft?

Wij tunen dan graag samen met jullie in op jullie wensen. Op dit moment hebben wij een prachtig bestand, bestaande uit ongeveer 30 nanny’s, werkzaam in de regio Zutphen, Deventer, Zwolle, Apeldoorn en de Achterhoek. Mocht daar niet de ideale match tussen zitten, is een vacature altijd mogelijk. We proberen altijd 2 nanny’s voor te stellen. Bij 9 van de 10 gezinnen leidt een kennismaking tot een match!

Bekijk de mogelijkheden

Nanny aan huis

Vangt de kinderen op in hun eigen huis, voor maximaal 3 dagen per week, met recht op kinderopvangtoeslag.

Nanny als P.A.

Vangt de kinderen op in hun eigen huis en ondersteunt daarbij het gezin in allerlei taken waar behoefte aan is. 

Nanny combined

Biedt opvang aan kinderen uit meerdere gezinnen bij 1 van de gezinnen thuis. Omdat je samen met een ander gezin 1 Nanny in dienst hebt, kunnen de kosten worden gedeeld. 

Heb je interesse in 1 van de opties? Of heb je andere wensen? Neem contact op via info@ninera-kinderopvang.nl en wij maken vrijblijven een berekening voor je.

Het is de meest flexibele vorm van kinderopvang

Wat voor type nanny past er bij jullie?

In dit concept is de klik met de nanny en het vertrouwen dat zij goede zorg zal bieden het allerbelangrijkste. Tijdens een intakegesprek inventariseren en bespreken wij jullie wensen en verwachtingen. Met deze informatie gaan wij voor jullie op zoek naar een geschikte nanny. Soms bemiddelen wij vanuit ons bestand met nanny’s, soms stellen we een vacature op en werven we extern. Wij verzorgen de matching voor jullie en kunnen jullie hopelijk voorstellen aan één of meerdere nanny’s waarvan wij denken dat ze goed bij jullie passen.

Tijdens een kennismaking, welke wij voor jullie inplannen, kunnen jullie vervolgens zelf kijken of het klikt en of jullie op één lijn liggen.
Bij een goed gevoel van beide kanten wordt er een 2e gesprek gepland en evt. loopt de nanny nog een dagdeel mee. Wanneer beide partijen vervolgens groen licht geven, zetten wij het proces verder in gang. Wij komen dan bij jullie langs om in de woning een risico-inventarisatie uit te voeren en stellen de contracten op. Als de inschrijving van de nanny en de opvanglocatie rond is, kan de nanny aan het werk. Dit traject neemt een paar weken in beslag. De nanny wordt door de ouders voorafgaand aan de eerste werkdag een dag(deel) ingewerkt. Tijdens deze dag worden ook de laatste details van de opvang besproken en afspraken gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de opvang goed van start kan gaan.

Onze dienstverlening stopt niet na de bemiddeling.

Ninera blijft de kwaliteit van de kinderopvang bewaken en blijft met jullie in gesprek om te horen of de kinderopvang naar wens verloopt. Zo wordt bijvoorbeeld de jaarlijkse risico-inventarisatie in en rondom het huis ingepland en vindt er tweejaarlijks een gezamenlijk gesprek plaats om de opvang te evalueren. Ook biedt Ninera jullie en de nanny handvatten om met elkaar in gesprek te gaan. En voor vragen en/of advies zijn wij altijd bereikbaar.

Wij hebben ook regelmatig met de nanny contact om hen te begeleiden en bieden hen daarnaast meerdere cursussen en intervisie-avonden per jaar en persoonlijke coaching. Twee keer per jaar komen wij langs op de werkvloer om mee te kijken en te coachen. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor (pedagogische) vragen en/of advies.

Ninera verzorgt de kassiersfunctie. Dit houdt in dat alle betalingen tussen ouders en de nanny’s via het bureau verlopen en de administratie voor beide wordt verzorgd. De kassiersfunctie is verplicht gesteld vanuit de Wet Kinderopvang.

Reviews

Betrouwbaar, kan altijd op Ninera terugvallen met al mijn vragen, prettige sfeer en bijeenkomsten met collega’s

Frederika Boersma

Anderhalf jaar geleden kennis mogen maken met dit mooie & professionele bedrijf. Eigenaresse is zeer deskundig, betrokken en actief. Dit heeft geleid tot een prachtige en liefdevolle match met het juiste gezin.

Yvonne van Schubert

Geweldig bemiddelingsbureau die op zoek gaat naar DE match tussen nanny en het gezin!

Brenda Kerkdijk

8 + 10 =